|
Polévka Silný kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi |
55 Kč |
|
Polévka Krém z pečené cibule, parmazánové krutony |
55 Kč |
1. |
Předkrm |
|
2. |
100g Čerstvě namíchaný hovězí tatarák s kap |
235 Kč |
3. |
100g Tence krájený hovězí roastbeef s dijonským dipem a marinovanou cibulí, dokřupava rozpečená bagetka |
235 Kč |
4. |
100g Buřty na černém pivu a zelenině, čerstvý podmáslový chléb |
179 Kč |
5. |
Šéfkuchař doporučuje |
|
6. |
200g Sekané hovězí biftečky, gratinovaná kořenová zelenina, brusinkový demi glace |
199 Kč |
7. |
300g Krémové houbové risotto, restované nudličky zpanenky, parmazán, rukola |
219 Kč |
8. |
Hlavní jídlo |
|
9. |
150g Hovězí kulatá plec, koprová omáčka, kynutý houskový knedlík |
179 Kč |
10. |
150g Kuřecí prso v anglické slanině, brokolice na másle, mandle, šťouchané brambory |
179 Kč |
11. |
150g Selské vepřové ramínko, cibulové bílé zelí, bramborový knedlík |
169 Kč |
12. |
150g Smažený králičí hřbet v bylinkové strouhance, bramborová kaše, okurkový salátek |
179 Kč |
13. |
250g Čočka Beluga, marinovaná zelenina, grilovaný sýr Halloumi |
189 Kč |
14. |
Salát |
|
15. |
Barevný těstovinový salát čerstvá zelenina, grilované kuře |
179 Kč |