1. |
Grilovaný celý mořský vlk -plněný rozmarýnem, podávaný s pečenými mini bramborami, citronem a trhaným salátkem/4/ |
185 Kč |
2. |
Irský hovězí líčka na pivu-pomalu tažená líčka v silné omáčce s kořenovou zeleninou, tymiánem a černým pivem leffe, podávaná s glazovanými žampiony se slaninou a dýňovo bramborovým pyré/1/ |
185 Kč |
3. |
Kuřecí ¨kung pao-restované kuřecí prso s porkem, jarní cibulkou, arašídy a sojovou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží/5/ |
175 Kč |
4. |
Vepřová panenka- medajlonky z vepřové panenky, podávané s hranolky, gorgonzolovou omáčkou s kapary a trhaným salátkem/1,7/ |
179 Kč |
5. |
Tyrolské knedlíčky -žemlové knedlíčky s listovým špenátem, muškátovým oříškem, smetanou, šalotkou a sýrem gruyere, podávané se smetanovou houbovou omáčkou/1,3,7/ |
169 Kč |
6. |
Jelitko -pečené na sádle, podávaná s jemnou bramborovou kaší, kysaným moravským zelím a smaženou cibulkou/1/ |
169 Kč |
7. |
Kuře na paprice-kostky kuřecích prsou v silné smetanové omáčce s paprikou a šalotkou, zjemněnou zakysanou smetanou, podávané s těstovinami nebo houskovým knedlíkem/1,3,7/ |
175 Kč |
8. |
Lotus cheesecake / 1,3,7/ |
55 Kč |