|
Kulajda se zastřeným vejcem, hříbky a koprem |
115 Kč |
|
Valašská kyselice s klobásou a houbami |
59 Kč |
|
Hovězí vývar s masem, zeleninou a bylinkovým kapáním |
59 Kč |
1. |
Vepřový steak s křupavou slaninou, sázeným vejcem a smaženou cibulkou, mačkané brambory s jarní cibulkou |
189 Kč |
2. |
Neapolské masové ragú s penne a čerstvou bazalkou, sýr Gran Moravia |
199 Kč |
3. |
Pečené kuřecí paličky v sojovo-limetkovém glazé na míchaném zeleninovém salátu s rýžovými nudlemi a kešu oříšky |
199 Kč |
4. |
Kuřecí směs s bambusovými výhonky a sójovými klíčky, jasmínová rýže s koriandrem / bramborové hranolky |
199 Kč |
5. |
Pečené uzené maso s hrachovou kaší, restovanou cibulkou, nakládanou okurkou a rozpečeným chlebem |
189 Kč |
6. |
Pomalu tažená hovězí kýta se znojemskou omáčkou a nakládanými okurkami, houskový knedlík / dušená rýže |
229 Kč |
7. |
Smažený Cordon Bleu se šunkou a sýrem, bramborová kaše s máslem a pažitkou, okurkový salát |
199 Kč |