|
Kulajda z lesních hříbků s vejcem a bramborem, kopr |
85 Kč |
1. |
RYCHLOVKA: Špagety s boloňským ragú z hovězího masa a čerstvých rajčat, sýr gran moravia |
255 Kč |
2. |
TUTOVKA: Buřt guláš s uzenými špekáčky od řezníka Kloudy, brambor, bylinky, chléb |
225 Kč |
3. |
BEZMASOVKA: Čočka na kyselo s čerstvou majoránkou a farmářským vejcem s karamelizovanou a křupavou cibulí, okurka |
165 Kč |
4. |
SRDCOVKA: Ďábelská topinka s pečeným kuřetem a paprikovým ragú s nakládanými rajčaty a goudou |
225 Kč |
5. |
MEATOVKA: Grilovaná kotleta na ohni ze stařeného landrase prasete s pepřovou omáčkou s koňakem, hranolky, hlávkový salát na kyselo |
485 Kč |